Over TaxiVrij


Over onsDe filosofie van ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de wensen en behoeften van de klant steeds centraal staan. 'Klant is koning' is aldus onze leuze in hart en ziel. Met veel toewijding en klantspecifieke aandacht zetten wij ons dagdagelijks in om U tijdig én op een aangename manier op Uw bestemming te krijgen.

Wij bieden een uitgebreid gamma van vervoer aan. Of je nu op consult moet in het ziekenhuis, op familiebezoek, naar de luchthaven of naar een feestje, taxivrij zorgt voor een zorgeloze rit. U hoeft niet langer af te rekenen met onnodige wachttijden of het zoeken naar een parkeerplaats.

Tevens kunnen bedrijven een beroep doen op onze service. Moet er een belangrijke zakenpartner opgehaald worden en wenst u hierbij tevens een goede indruk te maken? Taxivrij is uw bondgenoot en zal voor Uw zakenpartner zorgen alsof het de onze is!

Ons doel is uw vertrouwen winnen door de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak is.

Wij zijn 7 op 7 en 24 uur beschikbaar.

TaxiVrij is gespecialiseerd in VIP-vervoer, indien u interesse heeft in deze formule kan u onze algemene voorwaarden nalezen voor meer informatie of kan u ons steeds contacteren.